YDELSER HOS SEO START


Rådgivning om markedsføring på nettet. Starthjælp

Det er essentielt at gøre tingene i den rigtige rækkefølge. Ellers risikerer du at skulle lave tingene om. SEO START kan hjælpe dig godt igang. Du kan til enhver tid købe flere timer, indtil du føler dig klar til at stå på egne ben. Husk at hvis du gør tingene rigtigt fra starten, så sparer du tid penge i længden!

SEO (søgemaskineoptimering)

SEO START hjælper dig igang med søgemaskineoptimering af din hjemmeside. Det er også muligt at købe en ny, søgemaskineoptimereet hjemmeside uden at skulle betale ret meget ekstra. Du lærer nogle af de vigtigste elementer at kende indenfor Søgemaskineoptimering, så du selv kan søgemaskineoptimere din hjemmeside. Du kan enten selv gå i gang  med at søgemaskineoptimere den, eller du kan købe dig fra det hos SEO START eller andre. Antal timer aftales individuelt.

Google Adwords - Opsætning og udvikling

SEO START sætter en Google Adwords kampagne op for dig og vedligeholder og udvikler den løbende (f.eks. nye søgeord, ændrede klikpriser, nye annoncetekster mm.), hvis dette ønskes. Har du lyst til det, kan jeg lære dig hvordan, man gør.

Søgeords-research

Noget af det aller vigtigste, inden du går igang med SEO eller Adwords kampagner, er at finde de rette søgeord. Det er en disciplin i sig selv, som kan tage lang tid, men det er alle pengene værd! SEO START kan gøre det for dig, eller du kan selv lære at finde de søgeord, som er relevante for din forretning, og vurdere hvilke af dem det kan svare sig at optimere på, idet vi forholder os til din virksomheds kerneydelser, de vigtigste profitområder mm.

Hjemmesider

SEO START tilbyder enkle men effektive og søgemaskineoptimerede hjemmesider, så du hurtigt kan komme igang til en overkommelig pris. Se referencer for eksempler.