Ville det ikke være dejligt,

hvis du fik en masse flere besøgende på din hjemmeside, og at en større procentdel af disse oven i købet endte med at handle med dig?

SEO START
har jeg startet for at hjælpe dig med lige præcis det!

Den primære målgruppe

er iværksættere, men det kan også være dig, der har været igang længe uden at få det ønskede udbytte af din hjemmeside.

Min baggrund

er, at jeg i 2006 selv startede som iværksætter. Jeg kastede mig ud i det, spurgte de forkerte folk til råds, sagde ja til for mange smarte telefonsælgere, undlod at stille de vigtige spørgsmål, og jeg endte med at bruge en hulens masse tid og penge på ting, der i realiteten ikke gav mig ret mange kunder.

Frustreret

begyndte jeg at tilegne mig viden om markedsføring på internettet, via en masse bøger om emnet samt fra diverse relevante fora og blogs på nettet. Samtidig begyndte jeg at anvende den nyerhvervede viden på mine egne hjemmesider, som kom til at klare sig bedre og bedre.

Alt dette har givet mig en stor viden om

- Søgemaskineoptimering (SEO) (formål: at øge besøgstallet på en hjemmeside)
-
Google AdWords (formål: at øge besøgstallet på en hjemmeside samt søgeords-research)
-
Tekstskrivning (formål: at få flere besøgende og få disse til at købe, SEO)
-
Konverteringsoptimering (formål: at få flere til at købe)

Vil du forøge din omsætning?

Så må du
- øge besøgstallet på hjemmesiden.
- få en større del af de besøgende til at handle (konverteringsoptimering).
- få kunderne til at handle mere og handle hos dig igen.

Sagen er,

at tingene hænger uløseligt sammen. Søgemaskineoptimering, Google AdWords kampagner, research og valg af søgeord, design og opbygning af hjemmesiden og tekster på hjemmesiden er altsammen uløseligt forbundet, hvis det skal fungere optimalt.

Derfor er det af essentiel betydning,

at man gør tingene i den rigtige rækkefølge. Ellers risikerer man at betale for noget, der ikke virker,

Problemet for en iværksætter,

som vil have hjælp til en ny hjemmeside eller søgemaskineoptimering, er ofte, at meget få web-bureauer, SEO-firmaer, designere eller AdWords-bureauer har nogen viden om andet end lige netop deres eget speciale. Og det er et kæmpe problem for dig!

Det nytter jo ikke noget,

at få en masse besøgende, hvis ingen af dem køber noget, ligesom det heller ikke er tilstrækkeligt med en høj konvertering, hvis du ikke har besøgende nok. Det er også nytteløst at søgemaskineoptimere på nogle søgeord, som dine kunder slet ikke benytter sig af. Det er der desværre en masse firmaer, som ikke ved noget om, eller er bedøvende ligeglade med, når de tilbyder dig deres hjælp. Til gengæld ved de godt, hvad de skal tage for det.

Resultat:

Du ender med en hjemmeside, som ikke er søgemaskineoptimeret, og som måske heller ikke kan blive det. Dette medfører, at hjemmesiden aldrig når så langt op i Googles søgeresultater, at du får nogen kunder ud af det. Så kan hjemmesiden være nok så flot eller smart, men du får ikke brød på bordet af en flot eller smart hjemmeside!

SEO START kan hjælpe dig
med at komme godt igang uden at begå de største brølere, som koster tid og penge. Jeg er ikke ekspert indenfor hverken søgemaskineoptimering, design eller tekstskrivning. Til gengæld har jeg har en meget stor allround viden, som vil kunne hjælpe de fleste til langt bedre resultater, end hvis de konsulterede en specialist, som kun kender sit eget fag. Denne viden vil jeg gerne dele med dig, så du kommer bedst muligt fra start.

Ring på tlf. 41 61 68 37 eller send en e-mail til mail@seostart.dk
for at høre, hvad SEO START kan gøre for dig og dit firma!