Billig Hjemmeside


SEO START tilbyder dig en søgemaskineoptimeret, billig hjemmeside.


Man kan sagtens få en billig hjemmeside til at se godt ud.

En enkel og billig hjemmeside kan også sagtens være særdeles effektiv med hensyn til søgemaskineoptimering. Se evt. eksempler under
referencer.

Hjemmesiden kan evt. leveres søgemaskineoptimeret, hvis du har behov for, at den ligger højt på Googles søgeresultater.
En bonuseffekt er, at søgemaskineoptimeringen indirekte kan gøre Google Adwords billigere for dig.

Du kan eventuelt bruge en billig, søgemaskineoptimeret hjemmeside i startfasen, mens du sideløbende får udviklet en mere avanceret hjemmeside. Det betyder, at du med det samme kan få gang i omsætningen vha. den billige hjemmeside, mens din ”rigtige” hjemmeside er under udvikling. En sidegevinst herved er, at du vil kunne hente nogle enormt værdifulde erfaringer og data fra den billige hjemmeside, som du vil kunne drage stor nytte af under udviklingen af en anden hjemmeside.

Det er også en mulighed at lave en billig hjemmeside som et alternativ til en eksisterende men dårligt fungerende hjemmeside. Den billige, søgemaskineoptimerede hjemmeside kan bruges til at fange kunderne og sende dem videre til dig. Så kan du evt. ”reparere” på den gamle hjemmeside i mellemtiden, hvis det er for stort eller dyrt et projekt at skifte den helt ud. Denne model har jeg selv haft stort held med i mit første firma.
Ring 41 61 68 37